Care este diferența dintre ser și booster facial?

Care este diferența dintre ser și booster facial

Cuprins:

Ambele se caracterizează prin texturi fluide și ușoare, dar au funcții categoric diferite. Serul și boosterul facial sunt două tipuri de produse cu adevărat excepționale, ideale pentru a le include în rutina ta de înfrumusețare pentru a obține rezultate intensive asupra imperfecțiunilor pielii feței. Important este sa nu le confundăm și să le cunoaștem cu adevărat caracteristicile lor extraordinare, pentru a le putea folosi corect și a obține rezultate optime de la fiecare.
Așa că haideți să vedem care sunt diferențele dintre un ser și un booster facial și propunerile Vagheggi!

Ser facial, un concentrat unic de ingrediente active pentru acțiune intensivă

Serul facial este un cosmetic cu o concentrație foarte mare de ingrediente active, care este în general formulat pentru a acționa asupra problemelor specifice ale diferitelor tipuri de piele. De fapt, fiecare ser este îmbogățit cu materii prime atent selectate, care asigură o acțiune specifică asupra diferitelor imperfecțiuni: de la riduri și linii de expresie, până la piele uscată și deshidratată, sau piele neuniformă.

Formula specială a serului facial îi permite să acționeze în profunzime, să stimuleze și să revitalizeze pielea și să obțină un rezultat intens chiar și în straturile mai puțin superficiale. Combinată cu crema de față, de fapt, reușește să transmită mai bine toate ingredientele active, pentru un rezultat vizibil și de lungă durată care îmbunătățește aspectul pielii, în special a celor mai pretențioase.

Un produs inovator și ultra-concentrat, care datorită texturii sale ușoare și fluide este absorbit imediat, oferind o senzație unică de confort.

Booster facial, un tratament intensiv pentru a-ți stimula rutina de frumusețe!

Boosterele faciale sunt adevărate amplificatoare de frumusețe, care acționează cu un efect intens asupra unei anumite imperfecțiuni, datorită concentrației mari de materii prime. Pe de altă parte, o spune deja numele însuși, care derivă din engleză “to boost”, care înseamnă literalmente a crește, a mări, a amplifica.

Aceste produse extraordinare sunt perfecte pentru a se integra periodic în rutina ta de înfrumusețare, pentru a amplifica rezultatele cosmeticelor faciale pe care le folosim în mod obișnuit și pentru a le îmbunătăți performanța. De cele mai multe ori sunt folosite pentru a rezolva o problemă temporară, precum lipsa de hidratare sau prezența petelor și a decolorării, și pentru perioade relativ scurte.

În plus, spre deosebire de seruri, boosterele faciale acționează într-un mod extrem de precis, aducând rezultate vizibile încă de la primele aplicări, care durează mult timp.

Boostere și seruri faciale Vagheggi: alege-le pe cele mai potrivite nevoilor tale

Deci, pe care să le alegi? Ambele, desigur! Serul și boosterul, după cum am văzut, joacă două roluri complet diferite în cadrul rutinei de înfrumusețare, așa că pot fi folosite în același timp. Important, ca întotdeauna, este să identifici produsele cel mai potrivite nevoilor tale.

Din acest motiv Vagheggi a creat diverse seruri și booster faciale, fiecare cu funcția sa specifică. Să le descoperim!

Booster pentru față Vagheggi, noul tău secret de frumusețe

Ce face ca formula de boostere faciale Vagheggi să fie unică? Selecția atentă a moleculelor pure și stabilizate cu o activitate specifică ridicată, care dau viață unor formule echilibrate, pentru un tratament intens asupra pielii.

Booster Antirid cu Niacinamidă + Glicogen: cu acțiune antioxidantă și hidratantă, contribuie la sinteza colagenului și acidului hialuronic, reducând liniile fine și ridurile. Pielea devine imediat mai luminoasă, mai radiantă și mai fermă.

Booster de Iluminare cu Vitamina C + Alpha Arbutin: cu acțiune iluminatoare și antioxidantă previne daunele cauzate de radicalii liberi și protejează pielea de efectele secundare ale razelor UV. Datorită acțiunii extraordinare a vitaminei C stabilizate, ajută la reducerea petelor și a decolorării, făcând nuanța pielii uniformă și omogenă.

Booster Regenerant cu Vitamina B12 + Resveratrol: cu acțiune energizantă, antioxidantă și elasticizantă, calmează și favorizează regenerarea pielii, prevenind foto-îmbătrânirea. Pielea devine regenerată și relaxată, iar ridurile profunde sunt vizibil reduse.

Seruri de față Vagheggi: iluminatoare, antirid, revigorante sau hidratante?

Toate serurile Vagheggi acționează în profunzime asupra pielii, pentru un rezultat intens și imediat vizibil. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine:

Ser Revitalizant Emozioni Plus: special formulat pentru pielea sensibilă, contracarează iritațiile pielii datorate stresului și agenților externi, oferind o senzație imediată de prospețime. Hidratează și protejează pielea pentru un efect mătăsos și calmant.

Ser Intensiv Antirid Delay Infinity: un ser intensiv antirid concentrat, ideal pentru combaterea primelor semne ale îmbătrânirii. Regenerează pielea și oferă un aspect mai neted și mai compact încă de la primele aplicări.

Ser Concentrat Hidratant REHYDRA: un ser hidratant facial concentrat, formulat cu acid hialuronic, Cuateteco eco-sustenabil și liposfere de Crambe abyssinica cu eliberare imediată, oferind o putere hidro-nutritivă. Redă hidratarea pielii și menține protecția, luminozitatea și prospețimea pentru o lungă perioadă de timp.

Ser Iluminator Protecție Lumină Albastră Intense: un cosmetic inovator special formulat pentru a proteja pielea de agresiunea zilnică a luminii albastre emise de dispozitivele tehnologice. Face imediat tenul mai luminos, mai relaxat și mai mătăsos.

booster vagheggi
ser facial vagheggi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *