Gama 75.15

Redefinește și redensifică pielea tenului matur. Linia fitocosmetică 75.15 se concentrează pe cele mai recente descoperiri genetice în domeniul anti-îmbătrânire. Un rol important în toate acestea îl reprezintă descoperirea proteinelor tinereții și relevanța acestora în determinarea longevității, inclusiv a țesutului pielii.

vezi gama

Gama Intense

Repară-ți și protejează-ți pielea de lumina albastră. Din studiile privind neuro-îmbătrânirea, îmbătrânirea digitală și atacurile asupra pielii de la poluarea orașului, a luat naștere linia fitocosmetică Intense pentru a contracara daunele îmbătrânirii biologice, dar și ale luminii albastre, legate de un stil de viață hiperconectat și de poluarea mediului.
vezi gama

Gama BIO+ pentru Față

BIO+ provine din ADN-ul fitocosmetic Vagheggi. Formule certificate Cosmos Organic, Vegan și Cosmetic, inspirate din natură, pure, esențiale, pentru a crea un adevărat cosmetic organic, funcțional și dovedit.

 

vezi gama
gama bio+ vagheggi romania
gama delay infinity vagheggi romania

Delay Infinity

Linia de fitocosmetice Delay Infinity a fost creată pentru a interveni în prevenirea primelor riduri. Pe măsură ce trec anii, pielea devine progresiv mai opacă și mai ternă și apar primele riduri, stratul hidrolipidic, responsabil cu rolul de barieră protectoare, se subțiază. Încetinește trecerea timpului cu Delay Infinity!

vezi gama
COSMETICE VAGHEGGI
COSMETICE VAGHEGG