Cum să faci un peeling chimic perfect acasă?

Cum să faci un peeling chimic perfect acasă

Cuprins

Peelingul chimic este o metodă super eficientă de a exfolia și îmbunătăți vizibil aspectul pielii. Acest tratament este capabil să ofere imediat luminozitate și omogenitate pielii feței, eliminând toate celulele moarte în câteva minute.

Poate fi efectuată într-un centru de înfrumusețare, dar și acasă, folosind produse cosmetice cu formule care conțin diverși acizi, selectați pentru puterea lor de exfoliere și recompactare.

Descoperiți cele mai bune sfaturi și produse pentru a face un peeling chimic acasă.Peeling chimic acasa

Peeling-chimic-acasa-vagheggi

Peeling chimic acasă: cum funcționează?

Peelingul chimic este un tratament excepțional care aduce multe beneficii pielii:

 • netezește ridurile,
 • uniformizează decolorarea,
 • stimulează refacerea celulară,
 • netezește textura pielii,
 • iluminează tenul.

Peeling-chimic-acasa-vagheggi-shop-oficial

Pentru a efectua un peeling chimic eficient chiar și acasă și pentru a obține rezultate comparabile cu cele ale unui tratament profesional, este important să se respecte câteva precauții fundamentale.

În primul rând, trebuie să alegem doar produse specifice, care conțin acizi exfolianți, care sunt siguri pentru pielea ta. Pentru a evita urmele și petele cauzate de fotosensibilizare, este esențial să evitați acest tip de tratament în timpul sezonului estival și să limitați expunerea directă la soare în săptămâna următoare aplicării produselor.

În cele din urmă, peelingul chimic trebuie introdus într-o îngrijire completă a feței. Înainte de a trece la aplicarea produselor cosmetice, este esențial să efectuați o curățare profundă a feței, cu produse dedicate tipului dumneavoastră de piele. Odată ce pielea a fost curățată și exfoliată, este util și recomandat să se continue cu produse cosmetice hidratante, capabile să restabilească un aport corect de apă.

Sistemul de acid CFWS pentru a efectua peelingul chimic acasă

Primissima este linia profesională Vagheggi, concepută pentru a efectua un peeling chimic perfect la domiciliu, asociat cu o regenerare și recompactare a dermului.

Peeling-chimic-acasa-vagheggi-italia

Sistemul inovator CFWS, dezvoltat pentru această linie, transmite șapte molecule de acid diferite, selectate meticulos în anumite procente și sinergii de utilizare, pentru a efectua o exfoliere șoc în deplină siguranță.

O adevărată alchimie care permite răspândirea moleculelor într-un mod crescător și continuu, să obțină astfel o față perfect regenerată, fără a apela la intervenții enervante și invazive.

Să aflăm acizii conținuți și acțiunile lor specifice:

 • Acid malic: joacă un rol fundamental în producerea de energie celulară.
 • Gluconactonă: are bune proprietăți anti-oxidante și protectoare în ceea ce privește efectele secundare ale acidului glicolic.
 • Acid glicolic: extras din trestie de zahăr, pătrunde în straturile epidermice prin stimularea producției de colagen și elastină.
 • Acid lactic: cu acțiune hidratantă, folosit mai ales pentru tratarea pielii.
 • Acid citric: cu proprietăți astringente, exfoliante și regenerante.
 • Acid Mandelic: indicat în principal pentru imperfecțiunile pielii derivate din acnee, foto-îmbătrânire și hiperpigmentare, pentru buna sa capacitate de exfoliere. Ideal și pentru persoanele cu pielea foarte deschisă la culoare, neavând acțiune foto-sensibilizantă.
 • Acid pirolidon carboxilic: excelent umectant, deoarece promovează hidratarea activă datorită capacității sale de a lega și a atrage apa din mediu și de a o reține pe suprafața pielii.

Vagheggi-primissima-2021

Primissima linia Vagheggi pentru peeling chimic

Ce produse Primissima conțin cele șapte molecule de acizi pentru peelingul feței care trebuie efectuat acasă?

Discuri Peeling Regenerante Primissima: conține 70 de dischete înmuiate într-un complex de acid pe bază de șapte acizi diferiți pentru a efectua un peeling chimic acasă. Ele reînnoiesc pielea, minimizează imperfecțiunile pielii precum porii dilatați, petele și semnele de îmbătrânire, favorizează rafinamentul texturii pielii și o regenerare rapidă a pielii.

 

Cremă pentru Față Renew Primissima: o cremă de față cu efect de netezire 24 de ore, ideală pentru netezirea texturii pielii și pentru a face tenul omogen, minimizând îngroșarea, petele, ridurile și imperfecțiunile.

Peeling-chimic-acasa

Peeling-chimic-acasa

Peeling-chimic-acasaPeeling-chimic-acasaPeeling-chimic-acasaPeeling-chimic-acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *