AUTENTICITATE. RESPECT. NATURALEȚE.

Vagheggi este o companie în continuă dezvoltare care, în evoluția sa, a rămas mereu fidelă viziunii sale despre frumusețe și misiunii de a crea produse fitocosmetice. O intuiție care astăzi, datorită unei experiențe de aproape 50 de ani, ne permite să răspundem unei cereri larg răspândite și mai conștiente de naturalețe autentică și bunăstare reală respectând în același timp mediul în care trăim.

Valeria Cavalcante
Director General

Cercetare și dezvoltare

Vagheggi are o echipă internă de profesioniști de top și colaborează cu experți internaționali și cu centre de cercetare universitare italiene. Această căutare a excelenței este urmată de aplicarea unor tehnologii de formule cosmetice inovatoare, capabile să multiplice potențialul ingredientelor active prezente în natură, pentru a obține rezultate vizibile și de lungă durată.

MATERII PRIME VAGHEGGI

MATERII PRIME

Vagheggi s-a născut cu scopul de a îmbina tradiția cosmeticelor naturale cu cele mai avansate tehnologii pentru a obține formulări capabile să ofere performanțe ridicate. Totul începe cu o selecție atentă a materiilor prime alese în funcție de originea geografică, concentrația de ingrediente active, sezonalitate și metoda de recoltare. În cosmeticele noastre veți găsi lavandă din Haute Provence culesă în iunie, citrice siciliene culese în ianuarie, uleiuri obținute prin presare la rece, Althaea officinalis din cultură ecologică, iar apoi mușețel auriu, cristale de rășină, ametist, tărâțe de orez, quinoa neagră și multe alte materii prime, toate naturale, toate eficiente, toate cu valoare adăugată mare.