Creme de Față

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Cremele de față Vagheggi sunt produse cosmetice unice și exclusive, create din ingrediente naturale, care oferă îngrijirea optimă de care are nevoie tenul tău în timpul zilei și al nopții.

Vă oferim o selecție de creme pentru față, gât și decolteu cu proprietăți regenerante, hidratante și protectoare care îmbunătățesc aspectul pielii și o protejează împotriva agenților externi. Pentru că nu toate tipurile de ten sunt la fel, portofoliul nostru dispune de creme de față pentru toate tipurile de piele. Mizați pe fitocosmeticele naturale Vagheggi și câștigați frumusețe pentru fața dvs.


COSMETICE VAGHEGGI
COSMETICE VAGHEGG

Creme de față

Cremele de față sunt cele mai solicitate produse cosmetice și un element de bază care nu poate lipsi din trusa de machiaj. Dacă vă întrebați care este cea mai bună cremă pentru față, trebuie să știți că nu există o cremă de față mai bună decât cea care este specifică nevoilor pielii dvs.

De ce să folosiți un anumit produs pentru o anumită zonă și la un anumit moment? Pentru că pielea noastră are nevoi diferite, în funcție de momentul zilei.

  • Dimineața, pielea este mai expusă la agenții externi: soare, frig, poluare, particule de smog, lumina albastră de la ecranul computerului... Protejați-o împotriva acestor agenți cu o cremă naturală de față. Vă va ajuta să preveniți semnele inevitabile ale îmbătrânirii, să preveniți ridurile și să îmbunătățiți aspectul daunelor cauzate de trecerea timpului.
  • Noaptea pielea are alte nevoi, mai mult orientate spre hidratare, curățare și refacere, și are nevoie de produse care acționează atunci când pielea se odihnește și este mai receptivă la absorbția anumitor ingrediente active.

Descoperiți cremele de față pentru zi și seară cu vitamina C, uleiuri esențiale, extracte și concentrate naturale, creme pentru ten gras, matur, uscat și sensibil, în gel, cremă sau mousse, în funcție de nevoile specifice ale feței tale. Bucurați-vă de arome exotice, moi și delicate, care vă vor transporta în natură, făcându-vă să vă simțiți bine în interior și în exterior.

Secțiunea noastră de creme pentru față, gât și decolteu te va ajuta să ai un ten strălucitor, curat și hidratat, cu un aspect luminos, plin de viață. Găsiți crema ideală pentru față la Vagheggi!

Cremă de față naturală

Alegerea unei creme cosmetice naturale de față înseamnă a alege o legătură între pielea ta și natură care face diferența: pe de o parte, contribui grăunte de nisip în îngrijirea planetei și, pe de altă parte, obțineți o bunăstare unică a corpului, minții și pielii datorită ingredientelor și tehnicilor străvechi ale cosmeticelor naturale.

Datorită cercetărilor efectuate în cosmetică, știm că cea mai bună cremă de zi pentru față este cea care are un conținut ridicat de ingrediente naturale.

În laboratorul nostru, creăm formulări unice de mai bine de 45 de ani, studiind ciclurile naturii pentru a extrage extracte, uleiuri și esențe în momentul optim, când ingredientele active sunt într-o fază de concentrare ridicată pentru a crea cea mai bună cremă de zi posibilă: a ta. Cea care îți sporește toata frumusețea, îți întărește tipul de piele, luminează, reface și permite pielii tale sa absoarbă ingredientele de care are nevoie. Fără excese, cu fundație și cu certificări internaționale care avizează și garantează rezultatele.

Prin studiile efectuate în laboratorul nostru și experiența în domeniu, am creat creme de față care îți pun în valoare frumusețea naturală și obțin rezultate profesionale.

Pentru a realiza acest lucru, la Vagheggi am dezvoltat o serie de linii cosmetice naturale în funcție de tipul de ten și obiectivele urmărite.

Mizați pe cosmetice naturale inteligente, respectuoase cu dumneavoastră și cu mediul înconjurător. Descoperă beneficiile ametistului, apei concentrate de cireșe, untului de shea, Petitgrain sau vitaminei C. Hidratează, hrănește, protejează și realizează acțiune preventivă.

Timpul nu se oprește, tu oprește semnele lui. Fă-o posibil cu o cremă naturală de față cu sigiliul de calitate Vagheggi. Descoperă-le!

Aveți un centru estetic sau un salon de înfrumusețare și doriți să optați pentru tratamente cu cosmetice naturale sau vă interesează vânzarea produselor cosmetice? Contactează-ne, solicită informații și descoperă toate beneficiile de a face parte din Vagheggi.