Noua gamă Lime: linia facială cu vitamina C pentru o îngrijirea facială iluminatoare

gama lime vagheggi

Cuprins:

Am reînnoit complet linia pentru față Lime cu vitamina C: cinci produse de față extraordinare (+un refill) care dau un plus imediat de energie și luminozitate perfectă feței! Am început cu formulările produselor cosmetice, acum îmbunătățite pentru a oferi și mai multă lumină și vitalitate și a garanta o acțiune regeneratoare asupra pielii supuse stresului.

Dar nu numai: întregul proiect a fost dezvoltat în vederea sustenabilității, de la alegerea ingredientelor, reconfigurate conform noilor concepte de Upcycling (o metodă anti-risipă care vă permite să utilizați părțile vegetale bogate în ingrediente active care altfel ar fi eliminate), la ambalaj, complet reproiectat pentru reducerea utilizării materialelor la minim (refill pentru reumplere și reutilizare borcanului cu cremă de față, sticlă mai ușoară, picurator unic, flacon nou airless din material unic fără capac suplimentar).

O linie de față extraordinară cu o acțiune revitalizantă și antioxidantă care vă respectă atât frumusețea, cât și valorile.

Lime, protecția perfectă împotriva atacului radicalilor liberi

Te-ai întrebat vreodată de ce pielea ta pare uneori ternă și cenușie? Cauza principală este acțiunea radicalilor liberi, molecule foarte reactive care atacă structurile pielii oxidându-le și reducând activitatea țesuturilor. O stare de stres care duce și la îmbătrânirea prematură a pielii și la apariția de pete și îngroșări, care fac pielea neuniformă atât la vedere, cât și la atingere.

Noua gamă Lime de la Vagheggi este răspunsul ideal pentru a proteja pielea de atacul radicalilor liberi și pentru a garanta o acțiune regeneratoare împotriva aspectului tern, neuniformității și principalelor semne de foto și crono-îmbătrânire, cum ar fi ridurile, petele întunecate și deshidratarea. O explozie unică de energie, care conferă luminozitate, elasticitate, hidratare și hrănire pielii, datorită ingredientelor active prețioase conținute în formulări!

Vitamina C în formă stabilizată și ingredientele active funcționale ale noii game Lime

Ceea ce face ca noua gamă Lime să fie extraordinar de eficientă este mai presus de toate acțiunea celor două ingrediente active inovatoare de bază:

Vitamina C în formă stabilizată: înconjurată de un sistem lipofil care o protejează de degradare, este de departe cea mai stabilă formă. Are o acțiune extraordinară antioxidantă și iluminatoare, stimulează sinteza colagenului, previne deteriorarea celulară și protejează ADN-ul, pentru o piele mai luminoasă și mai radiantă.

Extract de Lime: obținut datorită unei tehnologii inovatoare, care permite extragerea ingredientelor active din fructul de lime, maximizând valoarea acestora și optimizându-le efectul. Bogat în citroflavonoide care protejează capilarele, antioxidanți și calmante, contracarează eficient efectele poluării asupra pielii.

Toate celelalte ingrediente active folosite la formularea gamei:

  • Acid hialuronic (cu masă moleculară mare): reține multă apă, formând pe piele un strat protector hidratant de lungă durată. Oferă pielii o atingere mătăsoasă și catifelată.
  • Ulei de jojoba, ulei de morcov, ulei de cocos: nutrienți și emolienți pentru menținerea filmului hidrolipidic.
  • Vitamina E: o vitamină prețioasă cu acțiune antioxidantă, protectoare a capilarelor și a microcirculației.
  • Apă distilată de flori de portocal (Neroli): cu acțiune hidratantă, are și o bună activitate de tonifiere, refacere și regenerare a pielii; ideal pentru pielea uscată și reactivă.
  • Ulei esențial de mandarin Citrus nobilis: susține microcirculația.
  • Pantenol, pro vitamina B5: cu acțiune hidratantă.

Lime: toate produsele pentru îngrijirea feței cu vitamina C

Descoperiți produse Lime, perfecte pentru utilizare în orice perioadă a anului, atât pentru pielea tânără, cât și pentru cea matură.

Demachiant Micelar LIME: cu apă pură de floare de portocal, curăță pielea și îndepărtează perfect machiajul de pe față și ochi, datorită micelelor delicate de nouă generație, care captează și rețin toxinele și impuritățile respectând în același timp fiziologia naturală a pielea. Practic și rapid de utilizat, este perfect și pentru curățarea pielii sensibile și a ochilor mai delicați.

Mască Contur Ochi LIME: acționează asupra cearcănelor, pungilor și semnelor de deshidratare într-un mod extrem de eficient datorită acțiunii niosomilor, un sistem avansat de vehiculare a ingredientelor active, care pătrund în stratul cornos și ajung în celulele epidermei, crescând biodisponibilitatea ingrediente active anti-îmbătrânire specifice. Pungi și cearcăne conținute de acestea. Conturul ochilor apare neted și luminos încă de la primele aplicări.

Ser Lichid Vitamina C LIME: stimulează și protejează epiderma, restructurează bariera corneeană și îi îmbunătățește tonusul și fermitatea. Un tratament intensiv iluminator, care acționează extrem de eficient datorită puterii antioxidante a vitaminei C stabilizate care stimulează sinteza colagenului, previne deteriorarea celulară și protejează ADN-ul.

Cremă Lime cu Vitamina C: cu acțiune antistres și elasticizantă, conferă pielii un aspect revitalizat, omogen și luminos. Protejează de poluare și agenții de mediu, păstrând pielea perfect elastică și luminoasă. Datorită ingredientelor active prețioase conținute, contracarează atacul radicalilor liberi și ajută la reducerea principalelor semne de foto și crono-îmbătrânire precum ridurile, nuanța neuniformă a pielii, petele și deshidratarea.

Pentru a permite reumplerea și reutilizarea borcanelor, am creat și un refill dedicat.

Loțiune Tonică Zinc + Portocale LIME: o loțiune tonică mineralizantă și iluminatoare cu apă distilată de floare de portocal și zinc, cu acțiune antistres și energizantă . Hidratează, împrospătează și relaxează pielea feței, asigurând catifelare și strălucire. De asemenea, ideal pentru utilizare pe corp, după expunerea la razele UV, ca alternativă la crema de corp post-piscină și sală de sport, pentru o recuperare perfectă a energiei.

gama lime

gama lime vagheggi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *