Ce date personale prelucrăm?
Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele tale de identificare, tranzacționale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse atunci când devii clientul nostru, la înregistrarea unui cont pe site când plasați o comandă pe site-ul nostru, vagheggi.ro sau când folosești serviciile noastre.

Cum prelucrăm datele tale personale?
Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acelea de a-ți livra corect produsele disponibile pe site-ul nostru.
Prelucrarea datelor personale se întemeiază întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligație legală, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, după caz, pe consimțământul tău dacă ți-ai manifestat opțiunea în acest sens.

Cum poți administra datele?
Clienți vagheggi.ro pot vizualiza și administra datele personale din site-ul web vagheggi.ro din contul de client la secțiunea Contul meu, accesibil la adresa https://vagheggi.ro/contul-meu/

Clienții vagheggi.ro își pot vizualiza și administra datele personale pe email la info@vagheggi.ro sau telefonic la numărul de la contact.

Dacă dorești modificarea datelor ce nu se pot modifica din contul tău sau ștergerea completă a datelor tale ne poți trimite o solicitare în acest sens la info@vagheggi.ro

Comunicăm date personale către terți?
Pentru a îți oferi servicii cât mai competitive, pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin sau în alte scopuri legitime este posibil să transmitem datele tale personale către autorități publice, organe judiciare, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii și alte categorii de destinatari, din România sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor tale (spre exemplu, clauze contractuale standard, existența unor reguli corporatiste obligatorii etc).

Cât timp prelucrăm datele personale?
Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile tale și cum pot fi exercitate?
Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi adiționale.
Iată lista completă a drepturilor pe care le ai:

Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
Dreptul la acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de computer sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
Dreptul la ajutorul autorității de supraveghere –ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.
Contactează-ne
Îți poți exercita drepturile prin simpla trimitere a unei solicitări către SC MEDICAL ESTETIC LINE SRL, firma care administrează vagheggi.ro

prin poștă – STRADA NANTERRE NR. 2 200485 CRAIOVA
sau prin email – info@vagheggi.ro
DATE SOCIETATE
SC MEDICAL ESTETIC LINE SRL
CUI: 29214649
Reg. com.: J16/1776/2011
Adresa: Str. Fagului 6 C, Sat Preajba, Județ Dolj
IBAN: RO32RNCB0134157202770001
Banca: BCR CRAIOVA